Spisesalen

B&B
Spisesalen

B&B står for Bed and Breakfast.

Breakfast = morgenmaden serveres i spisessalen, der først og fremmest er vores “morgenmads-restaurant”. Den bruges dog ind imellem også til andre formål.

 

Vi servere hver morgen en hjemmelavet morgenmad i form af en buffet, der som minimum består af 3-4 slags brød, tre slags pålæg, tre slags ost, æg (tilberedning varierer fra dag til dag), diverse morgenmadsprodukter så som havregryn, cornflakes, mysli etc og flere forskellige mælkeprodukter.

Til børnene er der som regel en lille overraskelse.

B&B
Et hjørne i spisesalen

 

Vi har ingen faste tidspunktet for morgenmaden. Det aftaler vi individuelt med de enkelte gæster. Hvis man f. eks. skal tidligt afsted næste morgen, servere vi morgenmad tidligt. Hvis man har lyst til at sove længe, finder vi også ud af det.

 

Spisesalen må gerne benyttes, hvis man selv medbringer mad eller, hvis man bestiller mad ude fra. Man kan f.eks. bestille dagens ret fra Allan’s Dinér Transportable i Ansager, når de tilbyder en sådan.(Vi hjælper gerne med bestillingen, men man kan også kontakt forretningen på tlf. 75 29 65 62)

Man kan også vælge selv at hente maden fra f.eks.  Hodde Kro ( 9,1 km), Tistrup (9,5 km) eller Ølgod (11,1 km)

 

B&B
Detalje fra spisesalen

Selv om vi i restaurantmæssig forstand er et B&B, er spisesalen er åben dagen igennem, og som gæst på Pension Lærkelill er man  velkommen til at benytte den som en opholdsstuen. Hvis det f.eks. regner og man har børn med, kan spisesalen været et godt sted til at hygge sige med kortspil eller forskellige brætspil. Man skal dog være opmærksom på, at der ikke er fjernsyn i spisesalen. Hvis man vil se fjernsyn, henviser vi til værelserne, der alle har eget fladskærms-tv med en utrolig masse kanaler.

 

Ved særlige lejligheder benyttes spisesalen også til mindre, private fester / selskaber for max 25-30 personer. Ved sådanne arrangementer vil spisesalen naturligvis været reserveret til indbudte gæster og andre vil ikke have adgang. Arrangementer af den art aftales i hvert enkelt tilfælde med værtsparret.

Dansk Dansk English English Français Français Deutsch Deutsch