Værelser

værelse - annekset
Terrasse ved annekset

Værelse: Pension Lærkelill udlejer i alt 6 værelser. På første sal i hovedbygningen findes et stort familieværelse med plads to to voksne og to-tre børn samt et stort dobbeltværelse.

Familieværelset – værelse 3 – indeholder en stor dobbeltseng, et spisebord med fire stole, en mindre dobbeltseng og en hyggekrog / tv-hjørne med sofa og to lænestole. dertil kommer et stor badeværelse  – en suite.

Dobbeltværelset (nr. 1) har dobbeltseng og egen hyggekrog. Værelset har egent badeværelse nede i stueetagen.

De to værelser deler et mindre te-køkken med køleskab, microoven, elkedel og køkkenvask. Se foto herunder.

 

Annekset

I en seperat bygning –  annekset – findes fire dobbeltværelser. De to (værelse 5 og 7) med dobbeltsenge og to (værelse 9 og 11) med to enkeltsenge. Alle fire værelse har hyggekrog med to lænestole.

 

Se beskrivelsen af de enkelte værelser under de relevante værelsesnumre. For alle værelser gælder, at man er velkommen til at medbringe egen barneseng.

 

Fælles for alle værelser gælder, at de alle har eget toilet og bad. På alle værelser findes eget fjernsyn med ca. 100 kanaler at vælge imellem, lige som der også er gratis WiFi. Der findes elkedel, hårtørrer og gratis kaffe / te på alle værelser. Sengetøj, håndklæder og sæbe/hårshampoo er inkludret i prisen.

 

Køleskab og mikroovn findes på næsten alle værelser.

 

Endeligt skal også nævnes, at alle gæster har fri adgang til spisesalen, som meget gerne må benyttes som opholdsstue. Det er dog ikke noget fjernsyn i spisesalen. Også “sommestuen” er til fri afbenyttelse for alle gæster.

 

værelse
Te-køkken til værelse 1 og 3
Balkon til familieværelset

 

Dansk Dansk English English Français Français Deutsch Deutsch